Love & Reality

Love Island-Lennert en Fé doen boekje open over hun toekomstplannen

Lennert en Fé wonnen Love Island niet, maar zijn wel nog altijd samen en hebben ook grootse plannen richting de toekomst. In gesprek met Youtuber Nick Eshuis doen ze daar een boekje over open.

Samenwonen

Zijn er bijvoorbeeld al plannen om samen te gaan wonen? “We hebben het er zeker al wel over gehad. Tuurlijk, als je op zo’n afstand woont van elkaar dan komt dat ter sprake”, begint Fé. “Ik woon natuurlijk in Limburg en ik heb echt niks met Limburg.” Verhuizen naar België sluit de beauty zeker niet uit. “Ik heb altijd gezegd dat als iets mij hier weghaalt, is het werk of liefde. In dit geval woont de liefde in België. En ik vind het prima om bij wijze van spreken naar België te gaan. Niks houdt mij per se in Nederland.”

Slow down

Maar voor nu is het nog slechts toekomstmuziek. “We gaan rustig aan doen. Op Love Island zit je in een sneltrein. Alles gaat supersnel en het is leuk, maar je moet je wel even realistisch blijven.” Fé wijst naar andere koppels uit de show: “Bij een ander Love Island-koppel – dat uit elkaar is gegaan (Job en Esmee, red.) – zag je gewoon dat zij te snel wilden bewegen. Zij gingen vrij snel samenwonen. Wij denken daarom dat het wel even verstandig is om te wachten.”

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!