Love & Reality

Love Island-Job en Esmee zetten enorme stap samen

Waar de winnaars van Love Island 2020, Mert en Joan, gisteravond bekendmaakten dat ze uit elkaar zijn gegaan, zetten hun ‘opvolgers’ Job en Esmee juist een mooie en grote stap. Ze gaan namelijk samenwonen, zo meldt Esmee via Instagram.

Huisje, boompje, beestje

“Zoals sommigen van jullie al wel weten, heb ik sinds kort mijn eigen plekje. Ik heb natuurlijk wel bij Job lopen peilen of hij ervoor openstaat en Job wil hier ontzettend graag bij intrekken.. Maar we zeiden: ‘Ja, dat doen we wel over een paar maanden. Dan kijken we wel weer.'”

Inmiddels woont Esmee er al enkele weken. “Sinds ik hier woon is hij eigenlijk elke dag hier. Ik vind het ook superfijn als hij hier is, ik zou het niet anders willen. Ik denk dat ik hem vandaag daarom wil vragen of hij officieel bij mij in wil gaan trekken!”

‘Natuurlijk zeg ik JA’

Op de video zien we hoe Esmee ook daadwerkelijk de vraag stelt, inclusief ballonnen, brownies, chocolade en een kaartje. Waarop Job glundert: “Ach schatje toch, natuurlijk zeg ik ‘ja’!” In de reacties schrijft Job ook nog: “Zo blij en zin om te genieten in ons huissie.” Veel geluk samen!

➡ Niets missen? Volg Love & Reality dan ook op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Esmée | Love Island 2021 (@esmeecox)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)