Love & Reality

Love Island-Joan reageert op uithaal Mert: is ze inderdaad vreemdgegaan?

Eerder deze week verraste Mert zijn volgers op Instagram door plots te insinueren dat zijn ex Joan Pronk vreemd is gegaan tijdens hun relatie. Hij deelde een Engelse quote die vrij vertaald betekende: “Ooit opgemerkt dat de loyale na een breuk vrijgezel blijft en met de schade dealt totdat ze genezen, terwijl de cheater al een andere relatie heeft..’

‘Bullshit’

Hij leek daarmee te doelen op Joan, die al vrij snel na de break-up verder ging met Niek Marijnissen. In gesprek met FawryNotSawry van Rumag TV reageert Joan nu: “Ik kan je 100 procent garanderen dat dit niet het geval is.. Beetje vermoeiend begint het te worden… Hij is waarschijnlijk gekwetst dat ik snel in een andere relatie ben gekomen, dat is de enige reden die ik voor zo ver kan bedenken.” Even later haalt ze ook nog uit naar de ‘bullshit’ van Mert en noemt ze de leugens ‘ontzettend kinderachtig’.

‘Zo zit ik niet in elkaar’

Eerder liet Mert zich ook al eens enigszins gepikeerd uit over de nieuwe relatie van Joan: “Tja, wat vind ik daar nou van. Ik denk dat ik dezelfde mening deel als jullie. Als zij gelukkig zijn, dan zijn ze gelukkig. Ik heb er niet heel veel over te zeggen. Het is wel snel. Als je met iemand een jaar lang een relatie hebt en je hebt van die persoon gehouden… Ik zit in ieder geval niet zo in elkaar.” Er lijkt dus duidelijk het nodige mis te zijn gegaan tussen hem en Joan.

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

De eerdere post van Mert: