Love & Reality

Love Island-Joan knapte in één klap af op Milan: “Dat gebeurde bij onze zoen”

Tijdens de Casa Amor-week dreigde Joan te vallen voor de nieuwe hunk Milan. Ze had het er zelfs het moeilijkst mee, want eigenlijk wilde de Amsterdamse DJ niemand anders dan haar Mert.

‘Bij de zoen met Milan voelde ik echt geen reet’

“In de drie weken dat ik er tot dan toe zat, had ik me aan niemand anders opengesteld. Op gegeven moment heb ik de knop omgezet om gezellig te doen, want anders is het ook zo lullig voor die gasten. Met Milan had ik gelijk best wel een leuke klik. Ik vond hem op dat moment gewoon wat volwassener dan Mert.”

“Het was echt een test. Ik had nog niemand anders gesproken die ik misschien ook wel leuk zou vinden.” Uiteindelijk verdween de interesse in Milan echter weer als sneeuw voor de zon. “Ik vind het wel leuk om ook speels en kinderachtig met iemand te kunnen doen. Dat had ik met Milan niet echt. Ik kon alleen maar met hem praten. Die challenges waarbij we moesten zoenen hoef ik ook echt niet terug te zien, ik schaam me kapot. Maar vanaf die zoen dacht ik echt: nee, nee, nee. Dit wil ik niet.”

Presentator Rijk Hofman vraagt dan: omdat hij slecht zoende, of omdat haar gevoel bij Mert lag? “Nou, allebei. De zoen was gewoon niet goed, en mijn gevoel lag nog bij Mert. Er moet wel een bepaald gevoel bij een zoen zitten, maar ik voelde echt geen reet bij hem. Vanaf toen heb ik het helemaal afgesloten.”