Love & Reality

Love Island-Feline reageert op vals spel: ‘Ik heb inderdaad een vriend’

Onlangs bracht Giuliano tijdens de Love Island-reünie naar buiten dat de geruchten over Feline wel degelijk kloppen: de Amsterdamse beauty had al een vriend thuis tijdens haar deelname. Nu reageert Feline nog maar eens, en zij claimt dat dat absoluut níét waar is.

‘Alle roddels brachten ons juist terug samen’

“Ik heb voor Love Island inderdaad met iemand gedatet, maar we hadden géén relatie. Dus toen ben ik naar Love Island gegaan, zoekend naar de ware liefde. Die heb ik daar niet gevonden. Ik heb mijn best gedaan, maar het zat er gewoon niet in. Ná mijn deelname ben ik, door alle dingen er omheen, weer in contact gekomen met de jongen met wie ik voor Love Island al datete. Door alle roddels kwamen we weer in contact, hebben we gelachen om alle artikelen.”

“We zijn daarna verder gaan daten, en nu zijn we weer samen. Dus thanks iedereen, jullie hebben ons weer samen gebracht en nu heb ik door Love Island toch nog de ware liefde gevonden. Omdat ik nu weet wat ik wil, en dat is Alvin.”

Maar het verhaal piept en kraakt wel..

Opmerkelijk is echter dat Feline al eens met Alvin samen in een vliegtuig werd gespot vóór Love Island (dan lijkt er toch meer dan alleen daten in het spel?) en er werden ook vóór haar deelname al hartjes over en weer gestuurd via Instagram-reacties. Al met al moeten we de uitleg van Feline toch zeker met een korreltje zout nemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)