Love & Reality

Love Island-Carlyn baalt: “Nog langer in quarantaine gezeten, dan in de villa”

Ze kwam voor het vinden van de ware liefde als bombshell naar Love Island, samen met Esmee, maar voor Carlyn viel al heel snel het doek weer. In de TC Tubantia blikt de Tukkerse beauty terug op een kort maar krachtig avontuur.

‘Vijf dagen voelden als vijf weken’

“Als ik nu naar Love Island kijk, dan voel ik gewoon de vibe die daar is. Het is zo leuk. Ik baal wel echt dat ik weg moest. Ik had er veel langer willen zitten”, vertelt Carlyn. “Ik heb nog langer in quarantaine gezeten dan dat ik in de villa was. Het waren vijf dagen in Love Island, maar het voelde als vijf weken. Het is zo intens dat het lijkt alsof je elkaar al heel goed en heel lang kent. Er zijn mooie vriendschappen ontstaan.”

Dat Carlyn altijd eerst de kat uit de boom kijkt voordat ze zich openstelt, werd haar fataal. Op Love Island krijg je die tijd immers niet. “Thuis ga je rustig op leuke dates om iemand te leren kennen. Op Love Island gaat alles in een sneltreinvaart. Het is een stuk geforceerder, want je moet iedereen heel snel leren kennen. Toen ik binnenkwam liet ik mijn oog vallen op drie mannen. Maar ik had niet gelijk het gevoel van: That’s my man! Iedereen was wel helemaal zichzelf. De camera’s vergeet je heel snel.”

En dus zoekt Carlyn rustig door naar de ware. “Er komt vast vanzelf een leuke man op mijn pad. En als ik terug mag keren in de villa, dan hoef ik daar niet eens over na te denken: dat doe ik direct!”

Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!