Love & Reality

Love Island-Axel ‘verleidt scholieren met wiskunde’

Op het Pius X-College in Bladel is het vak wiskunde plots weer erg populair. En dat heeft alles te maken met het feit dat er geen gebruikelijke docent bij het bord staat, maar niemand minder dan Axel Beyaert uit Love Island.

Meester, mag ik nablijven?

Axel is naast model en personal trainer ook wiskundeleraar. “De vrouwelijke docenten stonden wel vooraan om aan te horen wat er nu voor nieuwe collega binnenkwam”, vertelt teamleider Roberto Panjoel van de school aan Omroep Brabant. Wiskunde staat daardoor weer helemaal op de kaart op de school. “Jullie zeggen het”, lacht Axel. “In de les merk je soms wel dat er wat vaker een hand omhoog gaat. Dus dat is altijd wel mooi meegenomen.” In de gang wordt nog wel eens raar omgekeken. “Dan vragen ze of dat die jongen van Love Island is. Daar wen je ook wel snel aan. Het is belangrijk om een hobby te mogen hebben naast je werk. En de leerlingen vinden het modellenwerk normaal.”

‘Best wel knap’

Eén van de scholieren vertelt tussen het berekenen van sommen en breuken door: “Natuurlijk doe ik extra mijn best! Ik maak mijn huiswerk altijd af. Ja, hij is best wel knap”, glimlacht ze. En dankzij Axel wordt wiskunde zelfs ook een beetje sexy. “Als ik als jongere docent beter aansluit bij hun beleefwereld, dan is dat alleen maar mooi.” Helaas voor alle dames is Axel al wel van de markt, want hij heeft een relatie met mede Love Islander Natascha.

Het item van Omroep Brabant met Axel:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Axel Beyaert (@axelbeyaert)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Axel Beyaert (@axelbeyaert)