Love & Reality
Lucia en Maurice Lang Leve de Liefde

LLDL-Lucia in shock: “Nog nooit meegemaakt dat een man mij niet leuk vindt”

Dinsdag kwam er een snel einde aan het verblijf van Lucia en Maurice in de villa van Lang Leve de Liefde. De klik bleek er niet te zijn, vooral tot ontzetting van Lucia. Ruud en Connie kruipen inmiddels al naar elkaar toe en dansen door het huis, waar nieuwelingen Hester en Lando nog in de snuffelfase zitten.

Maurice knapt af op Lucia

Wat het bescheiden buikje van Maurice al een klein issue voor Lucia. Het ging in Lang Leve de Liefde uiteindelijk pas echt mis door social media. Lucia is druk op TikTok (check hier alles). “Ik kan niet een maand zonder social media. Dat kan ik al die mensen niet aan doen, die zijn donders gek op mij.” Maurice komt niet verder dan af en toe een foto plaatsen op Instagram, tot ongeloof van Lucia. De volgende ochtend gaat het mis wanneer de twee een serieus gesprek voeren. “Ik krijg niet echt het idee dat je me leuk vindt”, opent Lucia. Maurice bevestigt dat hij geen klik voelt. “Waar ligt dat aan. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een man mij niet leuk vindt”, stamelt Lucia vol ongeloof. De twee botsen en zo is het gedaan.

Ruud en Connie kruipen naar elkaar toe

Heel anders gaat het aan de andere kant van de villa. Waar Ruud en Connie nogal moeilijk waren gestart en het Ruud een hele dag lijkt te kosten om Connie daadwerkelijk een keer aan te kijken tijdens een gesprek, komen ze toch tot elkaar. Slecht communiceren heeft Ruud zijn huwelijk gekost en Connie gaat ieder moeilijk gesprek graag uit de weg. Maar nu is ze heel open. “Je komt wel heel dichtbij de date waar ik op gehoopt had. Toen ik je zag dacht ik ‘o wat leuk’. En het is eigenlijk niet meer stil geweest, dat bevestigt wel iets voor mij.” De twee gaan dan ook verder met elkaar voor een tweede dag en het duurt niet lang voor ze samen op een bankje tegen elkaar. En langzaam komt naar voren dat Connie een wild verleden heeft gehad, zo is ze drie keer op de kamasutrabeurs geweest!

Ruud en Connie Lang Leve de Liefde

Hester en Lando hebben een gezamenlijke liefde

De 21-jarige Hester uit Groningen en de vijf jaar oudere Lando uit Arnhem hebben één gezamenlijke liefde: Ajax. Ze voetballen ook allebei, maar voor de rest zijn de eerste uren in Lang Leve de Liefde erg moeizaam. Want de antwoorden van Lando zijn iets te eerlijk en direct voor Hester. We gaan zien of dat nog goed gaat komen, maar gezien de eerste stappen hebben we er een hard hoofd in.

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!