Love & Reality

Lisa van Zuylen deelneemster aan Love Island

Lisa van Zuylen is één van de knappe singles die in Love Island seizoen 2 op zoek gaat naar liefde. In het verleden heeft ze al een relatie gehad met profvoetballer Giovanni Troupee, maar hij bleek toch niet de ware.

Lees ook: Lisa Moerman doet mee in Love Island 2020

Lisa van Zuylen in Love Island

De 21-jarige Lisa van Zuylen komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woont tegenwoordig in Mijdrecht. Ze werkte eerst bij de Albert Heijn en Chase, maar heeft inmiddels de overstap gemaakt naar The Harbour Club in Vinkeveen.

Al hoopt ze stiekem nog altijd op een kans als televisiepresentatrice: haar deelname aan Love Island kan natuurlijk een stap in de goede richting zijn.

Lisa van Zuylen finaliste Miss Nederland 2019

Ondertussen studeerde Lisa Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en deed ze mee aan de Miss Nederland-verkiezing in 2019. Ze haalde met haar blonde lokken en mooie glimlach wel de finale, maar wist die niet te winnen.

Lisa van Zuylen en haar pomeriaan ‘Beer’ zijn al bijna onafscheidelijk, maar er is nog genoeg tijd en ruimte vrij voor een leuke vriend. Daarom gaat ze nu een poging wagen in Love Island. Ze hoopt daar een sportieve jongen tegen het lijf te lopen die bij voorkeur een balsport beoefend.

Lisa van Zuylen had relatie met profvoetballer Giovanni Troupee

In het verleden schoot ze al eens raak bij Giovanni Troupee, profvoetballer van FC Utrecht en in het seizoen 2018/2019 verhuurd aan ADO Den Haag.

Ondanks het feit dat Giovanni aan de meeste eisen van Lisa leek te voldoen, liep de relatie echter toch stuk. Tijd voor een herkansing, in Love Island seizoen 2.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Love you fur real 💛🐶

Een bericht gedeeld door ★ LISA VAN ZUYLEN ★ (@lisavanzuylen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Waiting for the weekend 💭 // use my 48h code vanzuylen15 for some discount @nakdfashion 🖤 #benakd

Een bericht gedeeld door ★ LISA VAN ZUYLEN ★ (@lisavanzuylen) op