Love & Reality

Lief! Dit is de nieuwe vriend van B&B Vol Liefde-Roxanne

Roxanne leerden we vorig jaar kennen als één van de B&B-eigenaren uit B&B Vol Liefde. Ze besloot een sprong in het diepe te wagen in de hoop om de liefde van haar leven tegen te komen. Even leek de vonk over te slaan bij Mitch, maar het werd hem uiteindelijk toch niet. Toch is Roxanne alweer even van de markt en nu heeft ze voor het eerst een video van hen samen gedeeld.

Gelukkig met Dirk

Roxanne maakte een aantal maanden geleden al bekend dat er een leuke man op haar pad was gekomen. Lange tijd bleef het onduidelijk om wie het ging, maar daar is op zondagavond verandering in gekomen. Op haar Instagram Story plaats Roxanne namelijk voor het eerst een foto waarop ze straalt met haar geliefde Dirk de Nijs.

Drummer

“Dit is Dirk”, schrijft ze bij de video. “Kan wel raden wie dat is… Mijn geheim van de afgelopen tijd.” Dirk blijkt vooral in de muziekwereld geen onbekende. Zo is hij drummer en werkte hij al samen met artiesten als Candy Dulfer, Roel van Velzen, Guus Meeuwis, Suzan & Freek en Shirma Rouse. Wij wensen Roxanne en Dirk heel veel geluk toe samen.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

Roxanne Dirk