Love & Reality

LI-Raphaella poseert met lover, Bachelorette-Jethro heeft ‘maffiosi’ gezin

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Love Island-Raphaella poseert met lover

Raphaëlla deed in het verleden mee aan Love Island. Daar verloor ze haar hart aan Mattheüs, maar uiteindelijk bleek dat niet wederzijds te zijn. Terug in België genoot Raphaëlla even van haar vrijgezelle bestaan, maar inmiddels is ze weer helemaal gelukkig in de liefde. Ze verloor haar hart aan Dante, voetballer bij Royale Union Saint-Gilloise, met wie ze nu vol trots poseert op een aantal foto’s. Wat een prachtig koppel is het ook!

Bachelorette-Jethro toont ‘maffiosi’ gezin

Jethro deed voor Gaby Blaaser mee aan De Bachelorette, maar werd niet de winnaar van het programma. Buiten het programma leerde Jethro Kelly kennen. Zij beviel vorig jaar van hun eerste kindje samen. Nu posten ze een prachtige foto op Instagram waarbij ze schrijven ‘Maffiosi’. Hun zoontje is ondertussen flink uitgedost inclusief zonnebril. Wat een heerlijk gezin is het toch.

Jethro Kelly