Love & Reality

Lesley Tramper verleider in Temptation Island: Love or Leave

Lesley Tramper is in Temptation Island: Love or Leave als verleider te zien, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Lesley Tramper in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Lesley is een militair uit Breda

Lesley Tramper zag 32 jaar geleden voor het eerst het levenslicht, in Breda. In zijn vrije tijd gaat hij het liefst op reis, of is hij bezig met fasion. De hunk werkt inmiddels al weer 14 jaar bij het Ministerie van Defensie, waar hij Pelotonssergeant bij Koninklijke Landmacht is. Dat bevalt hem uitstekend.

Toch mist Lesley nog één ding in zijn leven: een vrouw naast hem. Hoewel de Brabander bekend staat als een echte rokken- en hartenjager, is hij nog altijd vrijgezel. Zijn droomvrouw omschrijft hij als ‘zelfstandig, zelfverzekerd en lief’.

Denise, Gulcin, Karina en Jaydi

Op Temptation Island: Love or Leave zal hij er achter gaan komen of Denise, Gulcin, Karina of Jaydi misschien wel aan die eisen voldoet. Of kiezen de vier dames er voor om ‘gewoon’ bij hun huidige partners (Marco, Sorelis, Gregory en Sonny) te blijven?

Geplaatst door Lesley Tramper op Zondag 18 november 2018

Geplaatst door Lesley Tramper op Zondag 15 november 2020