Love & Reality

Lena (Echte Meisjes in de Jungle) heeft spijt van déze plastische ingreep

Lena heeft in de loop der jaren behoorlijk wat aan haar lichaam laten sleutelen. Met name aan haar achterwerk en borsten. Volgens kijkers van Echte Meisjes in de Jungle is dat ook waarom ze constant op de grond valt in de show; haar lichaam is compleet uit balans.

BBL

Hoe dan ook, Lena heeft wel spijt van haar Brazilian But Lift (BBL). Dat vertelt ze aan tafel bij Eva Jinek. “Ik was niet heel erg tevreden met mijn eigen lichaam, want ik sportte ook best wel veel. Toen heb ik de kans gekregen om een Brazilian Butt lift te doen.” Ze twijfelde lang. “Ik heb me wel goed ingelezen en alle risico’s opgezocht en wat er allemaal mis kon gaan. Het was voornamelijk dat ik mijn heupen op wilde vullen.” Ze had er echter geen rekening mee gehouden dat haar complete lichaamsbouw zou veranderen.

Spijt

Na een eerste volgde ook een tweede operatie, daar heeft Lena nu spijt van. “De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die nogal mijn lichaam heeft verminkt.” Met haar huidige bilpartij is ze ‘niet per se doodongelukkig maar, ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt ooit aan ben begonnen’. “Als ik het terug kon draaien had ik het ook nooit gedaan.” Ze beweegt er minder soepel door. “Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was, het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is ook echt heel erg veranderd.” Ze was niet op de hoogte dat goedkope plastische chirurgie in Turkije zelfs levensgevaarlijk kan zijn. “Ik had niet verhalen gehoord van meiden die een behandeling hebben gedaan, die uiteindelijk breder zijn geworden of groter qua bouw. Ik was vrij petite een paar jaar geleden, dus ik had ook nooit verwacht dat mijn lichaam zo zou zijn zoals ik nu ben.”

➡️ Niets missen van Echte Meisjes in de Jungle? Volg ook de Facebook-groep!