Love & Reality

Laura in Temptation Island: Love or Leave single motorrijdende tandartsassistente

Laura schittert in Temptation Island: Love or Leave als één van de in totaal twaalf vrijgezelle dames. In de serie gaat ze motorrijdende tandartsassistente op zoek naar haar droomkerel. Misschien blijkt dat wel Koen, Wouter, Nico of Bert te zijn.

Laura in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Laura rijdt Harley Davidson

Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente. Zo ook bij de beeldschone tandartsassistente Laura. Niet alleen met haar ogen, maar ook met haar charmes en knappe koppie vindt ze het nu wel eens tijd om een man te scoren waarmee ze iets serieus op poten kan gaan zetten. De beauty uit Lommel is 29 en acht de tijd nu wel rijp voor huisje, boompje, beestje.

Naast een – voor Temptation Island: Love or Leave – bijzonder beroep, heeft Laura ook een gave hobby: ze rijdt namelijk het liefst hele dagen rond op haar indrukwekkende Harley Davidson. Welke man wil nou niet achterop bij een mooie dame over de wegen heen scheuren?

Rossige tandartsassistente

De rossige motormuis heeft een voorliefde voor tattoos. Verder duikt Laura in haar vrije tijd zeer regelmatig de sportschool in. En dat werpt zijn vruchten af, gezien het droomlichaam dat ze heeft. Op haar profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave lezen we verder dat Laura ‘niet snel verliefd wordt, maar dat ze zich op het eiland toch echt helemaal open gaat stellen’. Ze hunkert immers naar liefde en intimiteit.

Met haar onbegrensde enthousiasme en mooie lach maakt Laura een tandartsbezoekje voor mannen al jarenlang een feestje. Maar het vrijgezellenbestaan kan ze inmiddels wel missen als kiespijn. Gaat Nico, Bert, Wouter of Koen daar wat aan doen?

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | (@lauravb_92)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | (@lauravb_92)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | (@lauravb_92)