Love & Reality
Danny Esmee LLDL

Lang Leve de Liefde 96: “Je hebt wel echt een heel lekker kontje”

Danny en Esmee zijn inmiddels al heel wat uren onderweg en ze richten zich steeds meer op het innerlijk. Melissa en Paul hadden een trillende start, want de spanning zat er goed in. Maar hoe gaat het verder in Lang Leve de Liefde, aflevering 96 alweer?

Eerste seizoen terugkijken

Op SBS6 is Lang Leve de Liefde al ruim 500 afleveringen een daverend succes. Veel fans van het programma zijn later in komen stromen en daarvoor heeft SBS6 een mooie oplossing bedacht. Via het YouTube-kanaal kun je namelijk vijf dagen in de week een oude aflevering bekijken. Zo is LLDL vanaf het prille begin te zien en kun je helemaal opgaan in de show.

‘En nu ga ik weer huilen’

Hoe leuk Danny en Esmee het ook hebben gehad in de eerste dag, toch heeft Esmee het er nog altijd moeilijk mee. “Ik ben heel vaak gekwetst en dat vind ik heel lastig. Ik ben dan ook bang om jou binnen te laten, om me misschien ook weer te laten vallen.” Het levert een goed gesprek op en zo gaan de twee door. Melissa en Paul zitten op een heel ander level qua gesprekken, want daar gaat het veel meer over het uiterlijk!

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!

Bekijk de aflevering van Lang Leve de Liefde