Love & Reality

Lakeisha maakt haar rentree in Ex on the Beach: Double Dutch

Lakeisha is in Ex on the Beach: Double Dutch teruggekeerd. Eerder was ze al te zien in seizoen 6 van EOTB, toen werd ze nog gepest door met name Levi Curiel. Nu hoopt de biseksuele beauty op een betere tijd in de villa.

Lakeisha terug in Ex on the Beach: Double Dutch

Lakeisha kwam in aflevering 8 van Ex on the Beach: Double Dutch het strand op. Harrie, Ivory en de biseksuele Stevie moesten zich er melden. Maar uiteindelijk ging het om een dame die geen ex, maar een extra is: Lakeisha, bekend van EOTB seizoen 6. Destijds eindigde haar deelname in een ramp, waar ze zwaar gepest werd door met name Levi. Zo mocht ze van hem en zijn ‘handlangers’ niet eens aan dezelfde tafel als de rest ontbijten.

Lakeisha werd in EOTB S6 gepest door ex Levi

Lakeisha kwam in seizoen 6 als ex van uitgerekend rivaal Levi de villa in. Later mocht ze zelf ook nog een ex verwelkomen: Celeste. Daarmee was ze destijds de allereerste dame die in EOTB een ex van hetzelfde geslacht mocht verwelkomen. “Het werd ook weleens een keer tijd”, jubelde ze destijds nog, in gesprek met RTL Boulevard. “Ik vind het dus alleen maar goed dat MTV dit podium biedt en hoop ook dat meiden en boys zien dat het er gewoon bij hoort en het normaal is. Want er zijn nog genoeg (jonge) mensen die bevooroordeeld zijn.”

EOTB-Lakeisha valt op mannen én vrouwen

Na EOTB heeft Lakeisha nog kort een relatie gehad met een andere dame, Rafa, een DJ, producer en vlogger. Helaas liep dat uiteindelijk spaak, en dus koos Lakeisha voor een tweede deelname aan de show. “Ik ben naar Ex on the Beach gekomen voor nog meer drama en lust, misschien zie ik er nog iets leuks bij zitten.”

Heftige eerste avond

Dat zag ze overigens zeker, want ze mocht gelijk op bodypaintdate met Ivory, en in de avond daarna zoende ze er flink op los met onder meer Ayleen en Taier. “Ik val echt op personen. Dus mannen, vrouwen, kom maar door. Het meest opwindende in de slaapkamer? Dat is als iemand echt lekker wild en ruig is. Daar hou ik van.” Eens zien of er een dame of heer bij zit die dit seizoen tijger Lakeisha kan temmen tussen de lakens. Veel succes!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

Lakeisha met ex Celeste, die voor haar aanspoelde in EOTB S6.
In S6 mocht Lakeisha niet eens samen met de anderen ontbijten.