Love & Reality

Kusfoto bevestigt geruchten: Love Island-Joan in love met collega-realityster

In september jongstleden bevestigden Joan Pronk en Mert dat hun relatie, die ze nog de winst in Love Island had opgeleverd, spaak was gelopen. Vervolgens was De Bachelorette-deelnemer Niek Marijnissen er ‘als de kippen bij’, verklapte hij zelf al.

Niek <3 Joan

En inmiddels lijkt het ook officieel: op Instagram plaatst Joan namelijk een foto waarop Niek haar een dikke smakkerd op de wang geeft. “Kijk eens wie er langs is gekomen”, schrijft de Amsterdamse beauty er bij. Niek en Joan waren beiden te zien in de Videoland-spelshow Like Me, I’m Famous. Daarin konden ze het al goed met elkaar vinden, en nu is de vonk dus helemaal over geslagen.

‘Samen lachend de kist in’

In gesprek met RTL Boulevard zei Niek reeds: “Het leuke aan Joan vind ik dat ze echt hilarisch is en ik lekker gek kan doen met haar. Ik vind het gewoon belangrijk dat je met iemand kan lachen en met haar zou ik wel oud kunnen worden. Ik kan met haar lachend de kist in.” Niek brak zelf door op de tv in The Bachelorette, maar in tegenstelling tot Joan was Gaby Blaaser niet zijn match. Veel geluk samen, toppers!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)