Love & Reality
Joep Married at First Sight

Kritiek op MAFS: “Geef iemand anders een kans”

Kijkers van Married at First Sight zijn niet blij met de aanwezigheid van Joep in het nieuwe seizoen van de serie. Hij deed eerder al eens mee aan De Bachelorette, waardoor kijkers twijfelen aan de oprechtheid van Joep. Zij zijn bang dat hij alleen meedoet vanwege de aandacht en hadden graag gezien dat anderen de kans hadden gekregen om mee te doen.

Joep uit de Bachelorette

Joep maakt in de derde aflevering van Married at First Sight zijn intrede in het programma. Het is echter niet de eerste keer dat hij te zien is op tv. Joep deed eerder namelijk al mee aan De Bachelorette waar hij probeerde het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Al bij de tweede rozenceremonie werd Joep naar huis gestuurd.

Op zoek naar relatie

Desondanks is Joep nog altijd op zoek naar een relatie. “Ik heb er ook wel behoefte aan om weer een relatie te beginnen. Om echt dat samen zijn gevoel te hebben”, vertelt hij aan Carlo Boszhard. Daarbij is hij erachter gekomen dat innerlijk veel belangrijker is dan uiterlijk. Kijkers van Married at First Sight vinden het echter jammer dat er gekozen is voor Joep. Op Twitter lieten zij massaal van zich horen.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!