Love & Reality

Komt er nog een Love Island Nederland reünie?

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat Daniël en Floor het tweede seizoen van Love Island in Nederland wonnen. Sindsdien is er het nodige gebeurd.

RTL: ‘Geen reünie Love Island Nederland seizoen 2 op de planning’

Meerdere stellen gingen uit elkaar, anderen willen juist samen gaan wonen. Het zorgt er voor dat veel kijkers erg uitkijken naar de reünie die presentatrice Monica Geuze in de slotepisode beloofde. De aflevering waarin alle deelnemers weer samen komen, en teruggeblikt wordt op het seizoen, zou volgens haar in december verschijnen.

Maar inmiddels is het december, en meerdere kandidaten hebben al aangegeven dat ze ‘nog niets gehoord hebben over een eventuele reünie’. Gaat die er dan nog wel komen? Daar lijkt het niet op. RTL meldt namelijk dat ‘de reünie niet in de planning staat’.

Vermoedelijk heeft dat alles te maken met het feit dat RTL, en daarmee ook Videoland, het uitzenden van guilty pleasure-tv voorlopig heeft opgeschort. Blijkbaar durft de zender nu zelfs een hereniging van de kandidaten al niet meer aan.

Reünie Love Island seizoen 1 was heftig

De reünie-aflevering van het eerste seizoen maakte nogal wat los, gezien alle spelende ruzies én romances. Helaas lijkt dat voor seizoen 2 dus niet te gaan gebeuren..

Dit gebeurde er in de reünie-aflevering van Love Island seizoen 1