Love & Reality

Kijktip: docu Please Hate Me met Fabiola en EOTB-Lisa nu te zien op Videoland

Vanaf vandaag is de documentaire Please Hate Me te zien op Videoland. Deze duurt 42 minuten en gaat over online pesten. Aan het woord komen onder meer Fabiola Volkers, Lisa Sace en diens vriend Jay Zwarts, en Koen Kardashian.

Please Hate Me

In een wereld waarin men steeds meer op zoek is naar erkenning, waardering en fame, lijkt negatieve aandacht een betere optie te zijn geworden dan helemaal geen aandacht. De een zijn haat is inmiddels de ander zijn brood. Maar hoe is het om jong, bekend en gehaat te zijn? Hoe kan je online haat in je voordeel laten werken? En hoe ver ga je hierin?  In Please Hate Me nemen onder anderen Fabiola Volkers, Bella Arino, Jay Zwarts en Lisa Sace ons mee in hun wereld van online fame en haat.

Online pesten

Waar de één nog meer wil groeien, probeert de ander eraan te ontsnappen. Ook komen een aantal andere online bekendheden aan het woord over dit fenomeen. De documentaire is een intiem portret van de eerste digitale generatie hatewatch celebrities die online haat gebruiken om te groeien, eraan te verdienen en hun eigenwaarde eraan te ontlenen.

Trailer

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)