Love & Reality
ilse bb

‘Kijkers moeten voor Big Brother-shock zorgen’

Er zijn weer drie Big Brother-bewoners genomineerd: Ilse, Rob en Danny lopen het gevaar naar huis te moeten. En eigenlijk kun je het elke keer wel weer uittekenen, er is altijd één deelnemer die extra op de schopstoel zit.

Shock in de maak?

Dit keer is dat Ilse, de kans is gewoonweg groot dat zij aankomende zaterdagavond moet vertrekken. Maar… niets is zeker in het Big Brother 2023-huis en het is natuurlijk niet onmogelijk dat we een verrassing voorgeschoteld krijgen. Een shock, zo je wilt. Wat als Ilse blíjft?

Support Ilse

Verschillende kijkers willen daarvoor zorgen, roepen ze op het sociale medium Twitter. ‘BigBrother BENL’ bijvoorbeeld, die zijn zaak bepleit: “Ilse moet blijven! Imagine die gezichten als ze blijft. Ze is onze ‘memequeen’. Veel groeipotentie. Laat zich niet ‘doen’. Aanstekelijke lach.” Big Wendy: “We kunnen haar echt nog niet laten gaan. Save Ilse!” Zelfs Big Brother-Salar gaat hierin mee: “Ik heb het echt te doen met Ilse… Ze heeft zichzelf nog niet kunnen laten zien en veel tegenslagen gehad in het huis… support her!!”

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!