Love & Reality
Kitty Peter Big Brother

Kijkers Big Brother overtuigd: Deze kandidaat valt vanavond af

Vanavond is het tijd voor de tweede liveshow van Big Brother 2022. Opnieuw zullen we afscheid nemen van één van de bewoners. Kitty en Peter slaagden er tijdens de survivor week niet in om een immuniteitspin te veroveren. Dat betekent dat ze vanavond beide kans maken om naar huis te gaan. Wij openden een poll in onze Big Brother Facebook-groep waaruit blijkt dat één kandidaat met kop en schouders boven de andere kandidaat uitsteekt.

Peter favoriet

Wij vroegen in onze Facebook-groep: “Wie mag van jou in het Big Brother huis blijven?” Honderden stemmers lieten hun mening achter en daaruit blijkt dat Peter favoriet is om in het huis te blijven. Ruim 500 kijker stemden op Peter, terwijl Kitty het moet doen met zo’n 160 stemmen. Voor nu ziet het er dan ook naar uit dat Kitty vanavond Big Brother moet verlaten.

Kitty

Toch zouden niet alle kijkers daar blij mee zijn. Zo vragen sommige kijkers zich af hoe de bewoners voortaan moeten eten en wassen als Kitty niet meer in het huis zou zijn. Zij is tot op heden iedere avond in de keuken te vinden. Vanavond komen we er officieel achter wie in het huis mag blijven: Kitty of Peter. Nederlanders kunnen via RTL hun stem uitbrengen, terwijl Belgen dat kunnen via GoPlay.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!