Love & Reality

Kassa: zoveel verdient reality-roddelkoningin Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot misschien wel dé roddelkoningin van het land. Met name de soap rondom André Hazes hield haar erg bezig, maar dat alles levert dan ook wel genoeg op.

Roddeltante

In de Quote vertelt Yvonne, goed voor ruim 260.000 volgers op Instagram: “Sinds ik vorig jaar ben begonnen met juicen over de BN’ers, kreeg ik steeds meer aanvragen voor programma’s en bladen. Ik heb toen besloten geen interviews te doen, omdat ik mainstream media niet vertrouw (lol) en ook geen hype wil zijn.”

Half miljoen per jaar

Voor de Quote maakt ze een uitzondering en het zakenblad schat ook gelijk haar inkomsten even in: “Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar.” Dat is dan ook waar Yvonne het allemaal voor doet. “Geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame.”

Eigen baas

Ze werkt als freelancer. “Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen, hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen.”

Volg LoveReality ook op Instagram en mis niets!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yv. (@lifeofyvonne)