Love & Reality

Kasper Paalman kandidaat in The Bachelorette met Gaby Blaaser

Kasper Paalman is te zien in The Bachelorette, waarin hij samen met zeventien andere mannen vecht om de liefde van Gaby Blaaser. De Enschedeër had in de eerste afleveringen gelijk een goede klik met de actrice.

Kasper Paalman in The Bachelorette

De 26-jarige Kasper Paalman volgt momenteel een studie in fysiotherapie, werkt ondertussen in de horeca én heeft reeds voor de klas gestaan. Als kers op de taart doet hij ook nog regelmatig shows op de catwalk. Gelukkig heeft hij daarnaast nog genoeg tijd vrij voor een leuke vrouw aan zijn zijde. Misschien wel Gaby Blaaser.

“Ik dacht eerst dat het een soort Temptation Island was”, vertelt Kasper over The Bachelorette op de website In De Buurt. “Een beetje ordinair en vooral gericht op sensatie en het kapotmaken van relaties. Daar wil ik niet aan meedoen. Maar al snel kwam ik erachter dat dit een heel ander soort programma is. Ik dacht: ik doe het gewoon! Wat kan me in het ergste geval overkomen?”

De liefhebber van goed eten omschrijft zichzelf als ‘een enthousiaste stuiterbal die graag de grenzen opzoekt, en van gekke dingen houdt’. Zijn deelname aan The Bachelorette past natuurlijk perfect in dat straatje.

Kasper enthousiast over Gaby Blaaser

Kasper kende Gaby vooraf nog niet echt. “Nee, ik had wel van haar gehoord en heb foto’s van haar gezien, maar verder kende ik haar niet. Ik heb ook expres geen interviews van haar gelezen. Ik wilde haar niet beoordelen op haar foto’s of interviews. Ik wilde haar eerst leren kennen. Zo wil ik zelf ook beoordeeld worden. Veel mensen denken dat ik arrogant ben als ze me zien, maar achteraf hoor ik altijd dat ze me verkeerd hebben ingeschat.”

‘Het stigma van een dom barbiepopje klopt echt niet’

En wat vindt hij nú, na de opnames van The Bachelorette, van de wulpse blondine? “Echt een hele leuke, lieve meid met een hart van goud. Ik heb enorm met haar kunnen lachen. Het stigma van een dom barbiepopje klopt echt niet.” Klinkt veelbelovend!