Karl Collins en Nicole Tutewohl doen mee aan Temptation Island USA

Karl Collins en Nicole Tutewohl zijn deelnemers aan Temptation Island USA. De twee geliefden durven de ultieme relatietest aan te gaan.

Karl en Nicole in Temptation Island USA

Karl Collins en Nicole Tutewohl komen beiden uit Chicago. De 31-jarige Karl werkt er als educatieve paraprofessional en de 25-jarige Nicole als verkoopmedewerkster. Ze leerden elkaar kennen in de sportschool, waar ze tegenwoordig nog steeds met grote regelmaat te vinden zijn. “Ik vond haar gelijk sportief, mooi en echt geweldig”, erkent Karl.

Maar: “Ik had toentertijd al een vriend, dus het ging wat moeizaam”, vult Nicole aan. Toch ging ze overstag en koos ze voor Karl. De liefde die ik in het eerste jaar van hem kreeg, had ik nog nooit ervaren.” En inmiddels zijn ze al drie jaar gelukkig samen.

Temptation Island USA-Karl en Nicole vertrouwen elkaar niet

Maar volop vertrouwen doen ze elkaar nog steeds niet, geeft Karl toe. “We hebben allebei trust issues. Toen ik haar ontmoette had ze een vriend, waarmee ze het uitmaakte. Als ze dat bij hem deed, kan het mij ook overkomen”, vreest hij.

Nicole is vooral bang dat haar Karl ‘op een ander niveau contact met de vrouwen gaat maken’. “En ons leeftijdsverschil is nogal een probleem. Als hij een ouder iemand ontmoet, kan er een vonk overspringen. Dat vind ik wel eng.”

Kunnen Karl en Nicole de verleiding in Temptation Island USA weerstaan?

Er heersen dus nog veel onzekerheden tussen Karl Collins en Nicole Tutewohl. Gaan die onzekerheden uitgebuit worden door de bloedmooie verleiders?

Of houden ze beiden stand, en komen ze alleen maar een stuk steviger uit Temptation Island USA? In dat geval willen ze na gaan denken over trouwen en kinderen. Het kan alle kanten opgaan!