Love & Reality

Kai Batenburg in Love Island seizoen 2 als extra hunk

Kai Batenburg is de extra vrijgezel in Love Island seizoen 2. In aflevering 3 maakte hij samen met Alexandra zin opwachting, en dat zorgde gelijk voor de nodige chaos in de groep.

Kai Batenburg in Love Island seizoen 2

Kai Batenburg is 21 jaar geleden geboren in Diemen. Tegenwoordig woont hij in Almere-Stad, doet modellenwerk en runt een eigen social media-marketingbedrijf. Meiden vallen vaak voor zijn open vrolijke persoonlijkheid, en dat is dan ook precies iets wat hij in een vrouw zoekt. Qua uiterlijk heeft Kai geen duidelijke eisen, als ze maar humor en een vlotte babbel in huis heeft.

Op zijn profielpagina bij het Belgische VIJF lezen we verder: ‘Als je deze blonde God ziet passeren, blijft hij gegarandeerd op je netvlies hangen. De 21-jarige Kai is een knappe verschijning met zijn 1 meter 92, blonde haren, blauwe ogen en strakke kaaklijn. Dat viel ook op in de modellenwereld waar Kai o.a. op de Milan Fashion Week heeft mogen lopen.’

Kai gaat in Love Island voor Fabiënne

In Love Island seizoen 2 hoopt Kai de ware liefde te vinden, mee naar huis te nemen en daar aan zijn ouders voor te kunnen stellen. In de toekomst wil hij het liefst vaak met haar gaan citytrippen en samen koken, want dat vindt hij erg leuk om te doen. “Muziekje op, flesje wijn er bij en dan samen koken. Ik vind dat écht leuk om te doen!”

Als nieuwe Islander mocht de blonde god gelijk iemand uitkiezen om mee op date te gaan, en dat werd Fabiënne: de krullenbombshel van het seizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I sea you 👀🌊

Een bericht gedeeld door KAI BATENBURG (@kaibatenburg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Walk that talk 🚶‍♂️

Een bericht gedeeld door KAI BATENBURG (@kaibatenburg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Back to the stone age ⛰

Een bericht gedeeld door KAI BATENBURG (@kaibatenburg) op