Love & Reality
Jules Love Island 2022

Jules Leclef in Love Island de ondeugende sfeermaker

Jules Leclef is één van de twaalf originals in Love Island. Qua fysiek legt hij het wellicht af tussen alle spierbundels, maar dat maakt hij meer dan goed door middel van zijn droge humor en aanstekelijke enthousiasme. Hopelijk scoort hij met wie wapens een leuke Latina, op Love Island.

Jules Leclef in Love Island

Love Island is terug op de buis. Onder leiding van presentatoren Holly-Mae Brood en Viktor Verhulst vliegen twaalf originals naar het Spaanse Gran Canaria in de zoektocht naar ware liefde – en naar de geldprijs van 25.000 euro. Tijdens herkoppelingen moet gekozen worden wie de beste match is, degene die alleen achterblijft vliegt linea recta terug naar Nederland/België. Wie gaan Job en Esmee (inmiddels al uit elkaar) opvolgen als winnaars?

Love Island-Jules garçon boordevol humor

Jules Leclef is 24 jaar en komt uit Wilrijk, een plaats in het Belgische Antwerpen. Hij woont momenteel in Leuven en studeerde Lichamelijke Opvoeding/Sport op het KA Redingenhof. Uiteindelijk is hij in zijn werkleven echter een hele andere kant op gedaan: tegenwoordig werkt Jules namelijk als garçon in een fine dining restaurant (Club Lima) in Antwerpen. Aldaar mocht hij al een hele hoop internationale sterren tot in de wenken bedienen. In de nabije toekomst hoopt hij ook zijn eigen prinsesje zo te kunnen behandelen, want op Love Island hoopt hij zijn behoefte aan ware liefde in te kunnen gaan lossen.

Hard toe aan ware liefde

Jules, die overigens ook nog centen verdient als web advisor bij Webhero, heeft in zijn leven helaas nog niet veel ervaring mogen opdoen op liefdesgebied. Serieuze relaties waren nooit aan hem besteed. De knapperd is zich ervan bewust dat hij niet de breedste schouders of de hardste sixpack zal hebben op Love Island – ook niet zo gek, gezien er een paar heuse kleerkasten tussenlopen – maar dit compenseert hij ruimschoots met zijn droge humor en zijn geavanceerde versier-tactieken.

Ondeugend, maar respectvol

Op zijn profielpagina bij Love Island NL/BE wordt Jules Leclef verder omschreven als ‘een Vlaamse deugniet’. Hij verleidt de meiden echter wel ten alle tijden met het grootst mogelijke respect. Jules heeft zelf drie zussen en hij zou ook niet willen dat zij respectloos behandeld zouden worden. Als er op Love Island een kleine Latina rondloopt die zijn vibe weet te matchen, dan zou dat zomaar eens zijn eerste echte liefde kunnen worden. Want voor temperamentvolle natural beauties met een tintje heeft hij een zwak. In zijn vrije tijd gaat Jules graag op stap met zijn vrienden, hij houdt wel van een drankje. Wie weet scoort hij op Love Island wel een nieuwe (drink)partner!

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jules Leclef (@julesleclef)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jules Leclef (@julesleclef)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jules Leclef (@julesleclef)