Love & Reality

Joyce Potze in Temptation Island: Love or Leave ‘één van de mooiste singles’

Joyce Potze is in Temptation Island: Love or Leave één van de twaalf knappe single vrouwen, die naarstig op zoek zijn naar de ware liefde. En wie zegt dat Joyce die niet kan vinden bij één van de heren (Koen, Nico, Bert en Wouter)? De Hollandse beauty is er in ieder geval helemaal klaar voor.

Joyce Potze in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Joyce ‘één van de mooiste singles’

De naam van Joyce Potze ging al veel langer rond, betreft deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Op de dag dat iedereen vanuit Barcelona terugvloog na de opnames, werd zij namelijk op Schiphol gespot samen met andere kandidaten. De blondine was dan ook opgelucht toen het hoge woord er uit was, en ze eindelijk op Instagram kon bevestigen: “It’s time for love or leave!”

Dat Joyce meedoet is ook niet zo verrassend, want ze is een lust voor het oog en kan daarmee alle mannen om haar vingers winden. Koen, Nico, Bert en Wouter zijn gewaarschuwd, zo schrijft ook de mannenwebsite Gewoon voor hem: “Ongetwijfeld één van de mooiste verleidsters van Temptation Island. Wij kunnen in elk geval niet wachten om haar te zien schitteren op de buis.”

Rechtdoorzee, zelfstandig en spontaan

Joyce Potze wordt op haar profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave verder omschreven als ‘rechtdoorzee, zelfstandig en spontaan’. Ze is 23 lentes jong en het laatste jaar daarvan single. Inmiddels hunkert Joyce weer naar liefde. Ze heeft een zwak voor verzorgde, lange mannen die vol zitten van spontaniteit en ambitie. Haar grootste afknapper is arrogantie, op de huid gevolgd door een lelijk gebit.

Joyce, geboren in Ter Apel, nu woonachtig in Zoetermeer en werkend bij kledingwinkel Derksen & Derksen, is klaar om zichzelf helemaal over te geven aan Cupido. Wie weet vindt ze de ware liefde wel, in Temptation Island: Love or Leave.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!