Love & Reality

Joyce Bergmans in Temptation Island: Love or Leave single danseres

Joyce Bergmans is in Temptation Island: Love or Leave één van de twaalf knappe single vrouwen, die naarstig op zoek zijn naar de ware liefde. Ze gaat haar hart dan ook open stellen en is niet bang voor het opbouwen van een intieme, diepere connectie met Bert, Koen, Nico of Wouter.

Joyce Bergmans in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Joyce werkt als kinesitherapeut en danseres

Joyce Bergmans is dolblij dat ze mee heeft mogen doen aan Temptation Island: Love or Leave. Zo schreef ze vol trots op Facebook na die bekendmaking: “Het begin van een geweldig zot avontuur! Soms moet je foert durven zeggen en in het diepe springen.” Ze verklapt alvast dat ze ‘geen seconde spijt heeft gehad’. “Dankbaar voor dit avontuur en iedereen die ik heb leren kennen.”

De grote vraag is nu natuurlijk in welke mate ze de koppelheren heeft leren kennen. Is er naast vriendschap ook nog iets anders moois opgebloeid? Een klein beetje liefde, misschien? Na een behoorlijke tijd als single te hebben geleefd staat Joyce daar in ieder geval helemaal voor open. De 28-jarige Belgische beauty ‘vindt het moeilijk om de ware tegen te komen’, maar wie weet kan de crew achter Temptation Island: Love or Leave haar daar een handje bij helpen.

‘Vrijheid is belangrijk in een relatie’

Joyce als persoon is immer optimistisch, empathisch en eerlijk. Belangrijke wapens in haar jacht op/zoektocht naar haar droomkerel. Ze werkt als kinesitherapeut, maar haar hart ligt eigenlijk bij het dansen. Wie weet kan ze met haar moves wel een man in gaan pakken op Temptation Island: Love or Leave.

Je hoeft dan in ieder geval niet bang te zijn dat Joyce jaloers wordt, want elkaar vrijheid geven in een relatie vindt ze juist heel erg belangrijk. Met een zwak voor oprechte, respectvolle jongens spreid Joyce haar armen voor Cupido. Nu afwachten of diens spreekwoordelijke pijl haar straks gaat raken!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @joyce.bergmans

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @joyce.bergmans

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @joyce.bergmans