Love & Reality
Jotti Love Island

Jotti Verbruggen in Love Island de ex van Wesley Sneijder

Jotti Verbruggen heeft in Love Island week 1 haar opwachting gemaakt als extra bombshell. Ze is single, maar had in het verleden nog een romance met niemand minder dan oud-topvoetballer Wesley Sneijder.

Jotti Verbruggen in Love Island

Jotti Verbruggen dook achter een masker op in de villa. De blondine is 27 jaar en komt uit Oud-Turnhout, in België. Haar vrienden noemen haar ook wel ‘Shotti’, omdat ze groot fan is van uitgaan en tequila. Ze heeft een zwak voor lange mannen met een baardje, al ‘valt ze tegenwoordig ook echt wel op de vibe’. Het innerlijk moet dus goed zitten. “Dat voel je aan.” Hoewel Jotti zelf een chihuahua heeft, hoeft haar lover niet per se een hondenliefhebber te zijn. Haar trouwe viervoeter vindt toch niemand anders dan Jotti leuk, dus dat deert niets. “Hij haat elke man.”

Jotti heeft een zwak voor Nederlanders, omdat die in de regel ‘iets socialer zijn dan Belgen’. Als de beauty met een Belg praat, ‘hoort ze alleen maar zichzelf praten’. Desondanks vindt ze Lennert op dit moment het interessants van alle heren. Toch een Belg, dus.

Love Island-Jotti ging met Wesley Sneijder

Een tijdje terug vond Jotti, die recent nog een zware woningbrand overleefde, zichzelf plots terug in de roddelbladen vanwege haar vakantie op Ibiza. Aldaar had ze het erg gezellig met niemand minder dan Wesley Sneijder. Een relatie kwam er echter niet van; volgens juicekanalen omdat Jotti de oud-voetballer betrapte op vreemdgaan. Wesley is vandaag de dag nog altijd aan het proberen zijn ex Yolanthe Cabau voor zich terug te winnen, Jotti gaat nu dus een poging wagen op Love Island.

Miss Elegance

De nieuwe Love Island-bombshell is bloedmooi, en dat blijkt ook wel uit het feit dat ze in 2017 al haar eerste kroontje in de wacht sleepte: als Miss Elegantie. Vervolgens scoorde ze een jaar later zelfs een finaleplek in de race om Miss België. Tegenwoordig verdient ze haar brood als mannequin en model. Op haar sociale media wemelt het dan ook van de professionele kiekjes. Ze kan mannen verleiden als geen ander, hopelijk levert dat Jotti in Love Island NL/BE de ware liefde op!

➡ Lees ook: Zijn Cas en Jotti nog samen na Love Island?

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!