Love & Reality

Joris Smits in De Bachelorette de kapitein en oud First Dates VIPS-deelnemer

Joris Smits is aangemeerd in De Bachelorette. De als kapitein werkzame single heeft behoefte aan liefde en hoopt die te gaan vinden bij topmodel Sylvia Geersen. Eerder was Captain Joris ook al te zien in First Dates VIPS: hij dineerde toen met Julia Mekkes, de ex van Dave Roelvink.

Joris Smits in De Bachelorette

Joris Smits is 37 lentes jong en komt uit Breda. We kunnen hem dan ook wel omschrijven als een echte gezellige Brabander, niet vies van een feestje. Maar ondertussen heeft hij stiekem ook wel zin in een ‘huisje, boompje, beestje’-leven. Eerste stap: een vrouw scoren. Wie weet wordt dat wel De Bachelorette, Sylvia Geersen. Joris ziet haar in ieder geval zeker weten zitten.

Kapitein Joris meert aan

Voor de kost werkt Joris in de toeristische sector. Beter gezegd: hij is kapitein op een jacht. Zijn Instagram-naam is niet voor niets @Captain_Joris. Vanwege zijn werk is hij soms best lang niet thuis, dus vrije tijd brengt hij maar wat graag lekker door in zijn eigen appartementje in Breda. In het verleden heeft Joris wel al een relatie van een jaar of drie gehad, en heeft hij ook wel aardig wat gedated, maar vaak strandde de relatieaspiraties op ‘verschillende leefomstandigheden’.

Geen machoman of womanizer

Het belangrijkste in zowel het leven als in relaties vindt Joris Smits humor en begrip voor elkaar tonen. Ook is het hebben van dezelfde interesses natuurlijk een voordeel. Joris zou zichzelf omschrijven als ‘grappig, rustig en avontuurlijk’. Het clichébeeld voor ‘stoere kapiteins’ gaat bij Joris niet per se op. Hij is namelijk géén machoman en stapt normaliter niet heel snel op een vrouw af. Nu zal hij wel móéten, in De Bachelorette bij Sylvia Geersen. Zal dat het broodnodige steuntje in zijn rug zijn?

Bachelorette-Joris Smits in First Dates VIPS

Dat Joris Smits toe is aan liefde, blijkt ook wel uit het feit dat hij eerder nog mee heeft gedaan aan First Dates VIPS. Onder begeleiding van maître Sergio (en natuurlijk barman Victor) mocht hij dineren met niemand minder dan Julia Mekkes, die bekend werd als ex van Dave Roelvink en zelf advocaat is. Hoewel ze een erg gezellige avond hadden, bloeide er geen liefde op. Ook in televisiecommercials is Joris wel eens opgedoken. Bijvoorbeeld in de onderstaande van CZ Zorgverzekeringen (zie minuut 00:42). Het is voor de Bredanaar wel te hopen dat hij tijdens De Bachelorette met Sylvia Geersen ietsje meer de hoofdrol gaat grijpen!

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vanquish Yachts IBIZA (@vanquishibiza)