Love & Reality
jordie prince charming

Jordie in Prince Charming is een gezelligheidsdier

Jordie maakt in Prince Charming deel uit van de groep van twaalf singles die allemaal hopen op de liefde van Diego González-Clark. Hij is naar eigen zeggen een écht gezelligheidsdier, dus daar moet de prins van dit seizoen natuurlijk wel in meegaan!

Jordie in Prince Charming

Bij de Utrechtse Jordie (25) staan gezelligheid, zijn sociale leven en hechte vriendenkring altijd en overal op nummer één. Hij kan best temperamentvol zijn, maar houdt daarnaast ook van kalmte en rust: een echte tegenstelling. Humor en creativiteit typeren Jordie en in zijn vrije tijd gamet en schildert hij graag. In een partner zoekt hij iemand die hem een beetje tegengas kan geven en met hem samen een feestje van het leven wil maken. Dat laatste is dus het belangrijkst!

Jordie deed eerder mee aan Utopia en First Dates

Gaat er bij jou een belletje rinkelen als je Jordie ziet? Dat kan heel goed kloppen! Hij nam eerder namelijk deel aan de programma’s Utopia en First Dates. In Utopia probeerde hij door zijn coming out-verhaal te vertellen aandacht te vragen voor homoseksuelen, maar daarnaast was hij te zien in de Valentijnsdag VIPS-special van First Dates. Zijn date was een bekende in de wereld van de Nederlandse showbiz: niemand minder dan roddelkoning FawryNotSawry, al werd de ware liefde niet gevonden. En daarom doet Jordie nu dus mee aan Prince Charming!

Prince Charming-Jordie kiest voor ‘kantoorlookie’

Bij de energieke Jordie ligt het hart op de tong en hij heeft hoge verwachtingen van zijn nieuwe tv-optreden: “Dit is zo lachen, jongens! Ik ben wel een beetje zenuwachtig, maar ik laat het vooral op me af komen.” In de eerste aflevering van Prince Charming seizoen 3 zei hij na de kennismaking met de andere singles: “Ik vind dat ik er goed uitzag toen ik daar aankwam. Maar toen ik de andere jongens zag dacht ik: oei, Theo heeft een lekker gekleurd bloesje aan. Cyrano was niet echt overdressed, maar ik dacht wel van: oké, lekker veel lagen ook. We zitten in Griekenland. Maar… als ik er nu op terugkijk. Ik had wel het kantoorlookie. O, sh*it.”

Jordie houdt van bubbels en is op zoek naar een jongen ‘die met beide benen op de grond staat’: “Die mij af en toe kan terugtrekken. Zo van: hé Jordie, even tranquilo, even rustig. Ik kan wel een beetje all over the place zijn!”

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!