Love & Reality
Boer Joost Boer zoekt vrouw seizoen 12

Joost uit Boer zoekt Vrouw 2022

Joost doet mee aan Boer zoekt Vrouw 2022. Joost is 46 jaar oud en samen met zijn broer en oom de trotse eigenaar van een plantenkwekerij. Joost zorgt ervoor dat de kwaliteit van de planten bewaakt blijft. Joost weet alles over planten. Hij brengt hele dagen door op de kwekerij, maar mist nog iets belangrijks in zijn leven. Hij hoopt een leuke vrouw tegen te komen, zodat hij zich in de toekomst ook op iets anders kan richten dan alleen het bedrijf. In dit artikel vertellen we je alles over Joost uit Boer zoekt Vrouw 2022.

Joost de Groot uit Boer zoekt Vrouw 2022

Joost de Groot heeft zich ingeschreven voor Boer zoekt Vrouw 2022. De 46-jarige plantenkweker is samen met zijn oom en broer verantwoordelijk voor de kwaliteit van heel veel soorten kamerplanten. Joost kent iedere plant en loopt veel rond in het bedrijf. Vooral omdat hij eigenlijk niets beters te doen. Hij hoopt dan ook een keer een leuke vrouw tegen te komen. “Dan word ik misschien ook wat rustiger. Dan hoef ik hier ook niet elke dag meer te lopen. Nu hoef ik anders toch niets te doen, dus dan ga ik maar hier kijken.”

Joost had nog geen relaties

Voor Joost is deelname aan Boer zoekt Vrouw een grote stap. Een relatie heeft hij namelijk nog nooit gehad. Niet zo zeer omdat hij daar niet voor openstond, maar vooral omdat hij bang was om een blauwtje te lopen. Ook kan hij zich niet echt meer herinneren wanneer een vrouw voor het laatst iets liefs tegen hem heeft gezegd. “Dat is lang geleden, dat weet ik niet meer.” Wanneer Joost niet aan het werk is, brengt hij zijn tijd door in het ouderlijk huis bij de kassen.

Daar woont hij alleen sinds zijn ouders vijftien jaar geleden zijn verhuisd. Ook houdt hij ervan om een biertje te drinken in de kroeg. Van sporten komt het niet vaak. “Ik denk er vaak aan om naar de sportschool te gaan, maar verder dan eraan denken is het nog niet gekomen, haha”, vertelt hij op de site van Boer zoekt Vrouw.

Saaie inrichting

Het huis van Joost bevat een saaie inrichting. Planten zijn er ook niet in toch te vinden. Toch is Joost tevreden. “Ik hoef toch geen dure bank of televisie, ik ben tevreden met wat ik heb”, vertelde Joost. “Uiteindelijk is dat niet leuk. Daarom heb ik een knop in mijn hoofd omgezet. Nu moet je een stap nemen, de wijde wereld in. Verder kijken dan deze weg. ” Hij hoopt binnenkort dan ook een leuke vrouw tegen te komen waar hij lekker voor kan koken.

Joost uit BzV zoekt spontane vrouw

Joost weet precies wat voor vrouw hij zoekt in Boer zoekt Vrouw 2022. “Ik zoek een spontaan iemand, iemand met pit, iemand die makkelijk in de omgang is en met wie ik de wereld kan ontdekken. Iemand met wie ik gezellig op stap kan. Ik ga graag de deur uit, maar liever niet alleen”, maakt Joost duidelijk. Voor een relatie vindt hij het het belangrijkste dat hij iemand treft met wie hij een klik heeft. Daarnaast moet zij accepteren dat hij veel aan het werk is en dat een relatie nieuw voor hem is.

“Ik ben het niet gewend om een relatie te hebben. Ik hoef met niemand rekening te houden, dus ik denk dat ik het lastig ga vinden als iemand mij aan banden gaat leggen. Ik hou van spontane acties, ben iets minder van het plannen en meer van het gewoon dóén”, aldus Joost. Binnenkort zie je Joost in Boer zoekt Vrouw 2022.

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Alle Boer zoekt Vrouw 2022 deelnemers: Evert | Gerben | Hans | Hilda | Janine | Joost | Jouke | Rob (witlofteler) | Rob (kersenteler) | Robert