Love & Reality

Jonah van Utrecht verleider in Temptation Island VIPS

Jonah van Utrecht is in Temptation Island VIPS één van de veertien knappe mannelijke verleiders. Hij moet samen met zijn collega’s één van de vrouwelijke deelneemsters zien te verleiden in de villa.

Jonah van Utrecht verleider Temptation Island VIPS

Jonah van Utrecht is geboren in het Italiaanse Abano Terme, in de buurt van Rome. Hij genoot zijn opleiding op het Northgo College in Noordwijk, waar hij ook opgegroeid is. Tegenwoordig is Jonah barman/kelner bij de dans- en nachtclub HOME, eveneens in Noordwijk.

Jonah wil met zijn Italiaanse charmes toeslaan

Jonah houdt zelf dan ook wel van een drankje en een dansje, zowel op festivals als in de discotheek. Verder gaat Jonah graag op reis naar landen waar de zon iets meer schijnt dan in Nederland, waaronder natuurlijk zijn geboorteland Italië, en duikt hij regelmatig in de sportschool om zijn sixpack in shape te houden. Tot slot is Jonah een grote voetballiefhebber: zijn lievelingsclub is Ajax.

Jonah als een wolf op jacht tijdens Temptation Island

In Temptation Island VIPS zal Jonah ongetwijfeld zijn strakke kapsel, afgetrainde lijf en Italiaanse charmes in de strijd gaan gooien. Op zijn Instagram-pagina vinden wij zijn levensmotto terug: ‘Be a wolf, not a sheep’. Wees de jager, niet de prooi. Dat klinkt als een uitstekend plan de campagne voor zijn taak als verleider in de realityserie.

Toch zegt hij zelf dat hij ‘rustig zijn kansen af zal wachten en de vrouwen niet gaat bespringen, want hij is een ‘zogenaamde goodguy’. Wij zijn razend benieuwd of Jonah van Utrecht erin weet te slagen om Channah, Yasmin, Pommeline of Shirley te laten vreemdgaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oeps…👅💦 vanaf 27 juni te zien op Videoland. @temptationisland #temptationisland #temptationislandvips

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND VIPS ‘19 🌴👅💦 (@jonahvu) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good times, Good people 🌴🤙🏽. #temptationisland #temptationislandvips

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND VIPS ‘19 🌴👅💦 (@jonahvu) op