Love & Reality

Jolien Davis in Temptation Island: Love or Leave de single keukenprinses

Jolien Davis is in Temptation Island: Love or Leave één van de twaalf knappe single vrouwen, die naarstig op zoek zijn naar de ware liefde. Met haar kookkunsten kan Jolien iedere maag met blijdschap vullen, nu nog het hart van een leuke kerel.

Jolien Davis in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Jolien heeft eigen restaurant

Jolien Davis is 28 jaar en werkt als chef. Het gaat in de keuken bijzonder goed met haar, want de Belgische beauty bezit inmiddels ook al haar eigen restaurant genaamd PUUR Oogst. ‘Alles voor de gezonde lekkerbek’, wordt er op de website van het restaurant gekopt. In haar vrije tijd bestijgt Jolijn graag een paard voor een ritje, maar ze is ook met enige regelmaat op een apparaat in de sportschool te vinden. Dat zien we ook wel terug aan haar goddelijke lichaam.

Op haar profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt Jolien omschreven als ‘recht voor haar raap’ en ‘iemand van alles of niets’. Hate her or love her. Als het botst, zal het ook echt knetteren. Maar als het klikt zal ze altijd voor je klaarstaan. De beauty weet maar al te goed wat ze wil, en dat is niets anders dan een ‘echte vent die net zoals haar avontuurlijk ingesteld is’. Wie weet kan Wouter, Nico, Bert of Koen dat wel voor haar zijn.

Keukenprinses op zoek naar haar prins

De website GewoonVoorHem heeft alvast hoge verwachtingen van deze single. “Jolien, Jolien, Jolien, Jolien, I’m begging of you please don’t take my man”, is vast wat de vrouwen van de koppels van Temptation Island: Love or Leave zullen denken als deze dame zich aan hen voorstelt.” Hopelijk weet de dame uit Munsterbilzen spoedig een man te vinden die ze in de watten kan leggen, en met wie ze de meest heerlijke zelf klaargemaakte gerechten kan delen!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!