Love & Reality

John Turmond en Kady Cannon Krambeer in Temptation Island USA

John Turmond en Kady Cannon Krambeer doen mee aan Temptation Island USA. De twee zijn al een behoorlijke tijd bij elkaar, maar vinden het toch nodig hun relatie flink op de proef te stellen in de gevreesde realityserie.

John en Kady in Temptation Island USA

John Turmond en Kady Cannon Krambeer wonen in Fort Worth, in Texas. De dertigjarige Kady werkt als marketeer en de 35-jarige John is bedrijfsleider. Ze leerden elkaar kennen via Bumble, een populaire datingapp in Amerika, en vormen inmiddels drie jaar een koppel.

Kady twijfelt aan mannelijkheid van haar John

John noemt hun relatie ‘geweldig’, maar er is één hekel punt, vertelt zijn cowgirl Kady: “Ik ben opgegroeid tussen traditionele, stoere mannen. John is niet helemaal het type dat ik gewend was.”

“Kady twijfelt aan mijn mannelijkheid. Ze wil een alfaman, maar zo ben ik niet. Ik ben vrij bescheiden. Hopelijk beseft ze op Temptation Island hoe goed ik voor haar ben, en hoeveel ik van haar hou”, reageert John.

Kunnen Kady en John de verleiding weerstaan in Temptation Island USA?

“We gaan ons hier bezinnen op onze relatie, en hopelijk ziet Kady in dat ik haar droomman ben.” De twee knapperds hopen na hun deelname aan Temptation Island USA ‘nog closer’ te zijn. Maar gaat dat ook lukken?

Kan Kady de stoere ‘echte’ mannen die zich ongetwijfeld tussen de verleiders bevinden wel weerstaan? En wat als John een dame tegenkomt die niét constant aan zijn mannelijkheid twijfelt, maar juist op een zachtaardige gozer valt? De tijd zal het leren!