Love & Reality

Joey van der Slot in Are You The One? de professioneel danser

Joey van der Slot maakt in Are You The One? deel uit van de groep van tien single mannen. Eerder was Joey, professioneel danser van beroep, al op de buis te zien in So You Think You Can Dance (2013) en Move Like Michael Jackson (2014). Wie weet kan hij met zijn soepele heupen nu ook wel een leuke dame scoren in ‘AYTO’.

Joey van der Slot in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Joey in So You Think You Can Dance en Move Like Michael Jackson

Joey van der Slot zag 29 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Rotterdam. Vandaag de dag is hij mc en professioneel danser, gespecialiseerd in de hiphop. Want dat hij gevoel voor ritme heeft bewees hij al met zijn deelnames aan So You Think You Can Dance, in 2013, en een jaar later aan Move Like Michael Jackson. In beide talentenjachten kwam hij bijzonder ver, wie weet gaat hij in Are You The One? ook wel hoge ogen gooien. Maar dan met het vinden van zijn perfecte match.

Joey (AYTO) is professioneel danser

De soepele heupen van Joey hebben al enkele harten veroverd. Hij wordt omschreven als ‘amicaal’, maar ook erg chill en relaxed. Mocht Joey niet in één oogopslag zijn perfecte match vinden, zal hij dus niet gelijk gestressed raken. In het ‘echte leven’ heeft de Rotterdammer het momenteel erg goed voor elkaar. Hij verdient leuk als professioneel danser en heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Er ontbreekt echter nog één ding: een leuke vrouw aan zijn zijde. Hij gelooft dat de juiste energie leidt tot veel vuurwerk samen.

Hopeloze romanticus

“Ik word niet snel verliefd, maar áls ik gevoelens voor iemand krijg, wil ik er ook 100% voor gaan. Dan is het alsof de rest niet meer telt. Maar dat is ook tegelijkertijd een valkuil, dus ik probeer wel de balans op te zoeken”, vertelt Joey, die zichzelf ‘een hopeloze romanticus’ noemt. “Ik vind het heel leuk om een dame te behagen.” Dat zal bij sommige dames zeker als muziek in de oren klinken. Nu is het nog de vraag of Joey van der Slot in Are You The One dan ook op die muziek mee mag dansen met haar!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!