Love & Reality
Joey Ex on the Beach

Joey in Ex on the Beach: Double Dutch als ex Taier

Joey maakt zijn debuut in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8 aflevering 6. Hij komt binnen als de ex van Taier, maar hij lijkt niet per se voor haar te komen. Joey heeft meteen oog voor Romee en Anne, die hij begroet als ‘leuke mokkels’, maar dat kunnen zij niet echt waarderen. Dat wordt nog een zwaar avontuur voor Joey in Ex on the Beach: Double Dutch.

Joey in Ex on the Beach

Joey doet mee aan Ex on the Beach. Hij is 29 jaar oud en heeft een lijf vol tatoeages. Hij komt binnen als de ex van Taier en heeft daar meteen een bijzonder verhaal over te vertellen. “Ik ben een tijdje met de beste vriendin van Taier geweest en daar was ik op een gegeven moment een beetje klaar mee, dat was ik zat. En toen ben ik overgestapt op Taier. Dat werd niet helemaal gewaardeerd”, legt hij uit.

Of hij zich daar schuldig over voelt? “Ik voel me daar niet schuldig over. Het moest op dat moment gewoon zo zijn en ik vond Taier sowieso aantrekkelijker. Dus voor mij was het gewoon een logische stap.”

Joey is ex van Taier

Joey, de ex van Taier, is maar met één doel afgereisd naar Ex on the Beach: “Ik ben hier gekomen voor de lust. Alles wat ik beet kan pakken, maakt niet uit.” Qua haarkleur heeft hij voor de villa dan ook geen voorkeur: Blond, bruin, geel en paars; het mag allemaal. “Ik wil gewoon dat ik later m’n kleinzoon op schoot heb en dat ik kan zeggen: Kijk eens, dat was het lijstje van opa en nu jij, succes.” We zijn nu al benieuwd hoever Joey het schopt in Ex on the Beach: Double Dutch.

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

Ex on the Beach Joey