Love & Reality
joep prince charming

Joep Roovers zoekt in Prince Charming een nieuwe familie

Joep Roovers maakt in Prince Charming deel uit van de groep van twaalf singles die allemaal hopen op de liefde van Diego González-Clark. Hij is een échte familieman, dus hoopt in Griekenland niet alleen een partner te vinden maar ook een nieuwe schoonfamilie!

Joep Roovers in Prince Charming

Joep is 31 jaar oud en woont in Tilburg. Hij is beleidsadviseur HRM bij de GGD Zeeland en dat betekent elke dag een pittig eindje rijden! Of zou hij zijn meeste klusjes digitaal afhandelen? Dat is heden ten dage, als gevolg van de coronacrisis, natuurlijk ook gewoon een mogelijkheid!

Familieman

Prince Charming-Joep is een echte familieman en is daarnaast ook heel ondernemend. Hij neemt graag het initiatief om vrienden of familie bij elkaar te brengen, bijvoorbeeld door iets leuks te organiseren. Hij is bovendien erg muzikaal en speelt saxofoon, klarinet én piano: op dat gebied is hij dus van alle markten thuis. Daarnaast ontwerpt en schetst hij graag. Zijn ideale man heeft mooie sprekende ogen, maar belangrijker vindt hij het dat iemand niet te veel met zichzelf bezig is. Die kwaliteiten hoopt hij te vinden in Diego González-Clark!

Joep en Prince Charming-Diego stonden samen op het toneel

Joep kwam in aflevering twee van seizoen 3 Prince Charming binnen en was verrast, want hij kende Diego al! “Ik dacht: volgens mij ken ik hem… Hij herkende mij ook meteen, maar is wel echt lang geleden dat we elkaar hebben gezien. Je zag ook de verwarring bij hem.”

Joep vindt Diego een échte prins

Even later moest Joep de vraag ‘hoe was jouw jeugd’ beantwoorden: “Dat is eigenlijk wel toevallig, want wij kennen elkaar. We hebben bij een toneelgroep gespeeld. We hebben ooit dezelfde rol gehad. Maar je bent veel veranderd. In welk opzicht? In een goed opzicht.” Achter de schermen gaf de Prince Charming-deelnemer tekst en uitleg: “Nu is het echt een man. Hij is 30, mooie baard, mooie lach, mooie ogen. Absoluut een echte prins. Het is een mooie verschijning. Zeker!”

Later, bij de eerste afvalronde, kreeg Joep een stropdas om. Diego: “Ooit speelden wij samen in De club van lelijke kinderen.” “Lelijk zijn we niet meer”, reageerde Joep. “Dat ben je zeker niet”, aldus Diego. “Nu staan we op een ander toneel en ik hoop dat we elkaar beter gaan leren kennen!”

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!