Love & Reality

Job Stevens in Love Island NL 2021 de echte hunk

Job Stevens schittert in het nieuwe seizoen van Love Island NL 2021. Het gespierde model met zijn sprekende blauwe ogen hoopt er de ware liefde te gaan vinden onder de Spaanse zon. Zijn voorkeur gaat uit naar een blondine met beauty én brains.

Job Stevens in Love Island NL 2021

Job Stevens is 23 jaar oud en komt uit Gelderland. Hij studeerde Food & Business op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zijn stage liep hij bij het snoepmerk Look-a-Look en daarna werkte hij nog een tijdje als gastheer bij restaurant De Witte Brug. Tegenwoordig verdient Job zijn brood als winkelmedewerker bij de ZUMO en doet hij steeds meer klusjes als model. Niet heel verrassend, gezien zijn looks.

Feestbeest met ambities

Hoewel Job dus druk is met werken, is hij ook een echte praatjes- én feestmaker. Op partijtjes is hij vaak degene die het licht uit moet doen. Maar voor serieuze, diepere gesprekken loopt de alleskunner ook niet weg. Zelf heeft hij een zwak voor vrouwen die ‘hard to get’ spelen, en niet bang zijn om hem tegengas te bieden. In het verleden trof hij nog geen vrouw die hem kon blijven boeien/hem niet over zich heen liet lopen. Daarom is hij ook nog altijd vrijgezel.

Naar eigen zeggen liep Job zelf nog nooit een blauwtje. Zijn pijlen richt hij in eerste instantie vooral op een mooie én slimme blondine die overloopt van ambities. Daar valt-ie vaak als een blok voor. Heeft Job geluk, en treft hij precies zo’n vrouw op Love Island?

Zo zag Love Island-Job er vroeger uit

Job Stevens is, getuige een rondkijkje op de sociale media, bij veel kijkers de grote favoriet. Veel vrouwen – en ook mannen – voelen hun hart smelten als ze naar hem kijken. En wat blijkt: vroeger had Job ook al zo’n knap koppie. We zijn in jeugdfoto’s gedoken, deze bekijk je hieronder.

De deelnemers aan Love Island 2021: AliJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeCarlynFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HUGE KLEDING (@huge_kleding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@steilishcare)