Love & Reality
Joan Niek Bachelor Love Island

Joan en Niek geven liefdesupdate: “Op elk vlak”

Joan Pronk deed ooit mee aan Love Island en won de show zelfs, samen met Mert, maar tegenwoordig is ze samen met Niek Marijnissen, die op zijn beurt dan weer meedeed aan De Bachelorette (Gaby Blaaser). In het Grazia Zomerboek vertellen de tortelduifjes dat ze nog altijd stapelverliefd zijn.

‘Passen op elk vlak bij elkaar’

“Niek en ik hebben het supergezellig samen”, opent Joan. “We passen op elk vlak bij elkaar: we houden van dezelfde dingen, staan hetzelfde in het leven en we kunnen ontzettend lachen. Niek is zo grappig, ik ga al stuk om hem als hij niks doet. En het is natuurlijk een heel knappe man om naar te kijken.”

Trouwplannen?

Onlangs stapten ze nog samen in het huwelijksbootje; voor een fotoshoot. Nog niet voor the real deal. “We hadden een shoot voor een pakkenmerk gedaan en Niek kwam met het idee om die foto’s op 1 april te plaatsen en te doen of we getrouwd waren. Mensen trapten er echt in, heel grappig.” Kriebelt het nu ook al voor een échte bruiloft met Niek? “Het was wel een apart gevoel om die trouwjurk aan te hebben, ik dacht toen wel even: nou Niek, van mij mag je op je knieën.. Ik zou het te gek vinden om nu al te trouwen. We gaan pas een half jaar met elkaar, maar het is leuk om erover te praten.”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@iamjessicajoan)