Love & Reality

Jim van Klaveren in Love Island NL de voetbaltrainer met bos krullen

Jim van Klaveren schittert in Love Island NL 2021, waarin hij indruk maakt met zijn fraaie bos krullen. Het is zijn belangrijkste wapen in de zoektocht naar ware liefde. Gaat hij die in de villa onder de Spaanse zon vinden?

Jim van Klaveren in Love Island NL 2021

De 24-jarige Jim van Klaveren komt uit Utrecht, maar woont inmiddels in Maarsen. Hij is groot fan van FC Utrecht, maar was zelf iets minder getalenteerd. Daarom gooit hij het nu over een iets andere boeg, nu zijn droom van een carrière als profvoetballer wel opzij is geschoven: Jim is assistent-trainer bij Alphense Boys Onder 13. Eerder gaf hij ook al training bij Zwaluwen Utrecht en de Amsterdamse voetbalschool AFS.

Love Island-Jim is voetbaltrainer

Maar genoeg over voetbal: Jim van Klaveren vindt het de hoogste tijd om een vrouw te vinden. Bij voorkeur natuurlijk een voetbalvouw, maar dat is absoluut geen must. Hij heeft een zwak voor natural beautys met een aanstekelijke lach en een verzorgd uiterlijk. Zelf omschrijft Jim zich als een ‘grappige en lieve teddybeer, die precies weet wat hij wil’.

In de toekomst wil Jim proftrainer worden, want aan ambitie heeft hij geen gebrek. Dat is dan ook iets wat hij ook in een vrouw zoekt: vastberadenheid en ambitie om de top te halen in wat ze doet. Zijn vrije tijd besteed Jim het liefst aan luxe vakanties (bijvoorbeeld met een middagje waterskiën), en aan feestjes pakken met zijn kameraden.

De stoute (wandel)schoenen aan

In coronatijd waagde Jim zich aan een fors aantal wandeldates, maar dat liep telkens op niets uit. Daarom gaat de Utrechter nu maar eens een poging wagen in een luxe villa, onder de Spaanse zon. Gaat hij in de Love Island-setting dan wél getroffen worden door een pijl van Cupido?

De deelnemers aan Love Island 2021: AliJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeCarlynFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!