Love & Reality

Jill speelt open kaart: Dit heeft ze gedaan met prijzengeld Big Brother

Jill Goede won vorig jaar Big Brother. Daardoor mocht ze de prijzenpot van ruim 70.000 euro mee naar huis nemen. Lang bleef het onduidelijk wat ze nou precies gedaan had met het geld en hoeveel geld er nog van over is. Op die vraag geeft ze nu eindelijk antwoord tegenover Showbizz24.

Prijzengeld

Met de winst van Big Brother 2021 mocht Jill een cheque van 70.405,50 euro in ontvangst nemen. Sindsdien heeft ze vaak de vraag gehad wat ze met het geld heeft gedaan. Al tijdens haar verblijf in het Big Brother-huis gaf ze aan een deel te willen gebruiken om te doneren aan het Prinses Máxima Centrum. Eenmaal thuis kwam Jill er al snel achter dat ze van die 70.405,50 euro ook een groot deel af moest staan.

Belasting

“In Nederland moet je heel wat betalen aan belastingen op wat je verdient. Ik heb dus nooit 70.000 euro gekregen”, maakt ze meteen duidelijk. Wat ze met de rest van het geld gedaan heeft? “Ik heb mezelf een auto gekocht en ik heb ondertussen mijn eigen huisje. Ook heb ik geld gedoneerd. Ik heb er zeker voldoening uitgehaald. En ik heb ook nog wat geld over.”

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!