Love & Reality

Jessika (MAFS Australia) onder vuur na ‘ongepaste grap’

Jessika Power was al de smaakmaker uit haar seizoen Married at First Sight Australia, en ook ná de opnames blijft ze de headlines sieren. Al is het dit keer op een minder positieve manier; ze gaat namelijk diep door het stof vanwege een ‘ongepaste grap’.

Excuse me

Jessika, die er tijdens haar seizoen vandoor ging met één van de andere getrouwde mannen uit de show, werd vrijdag naar de spoedeisende hulp gebracht vanwege een nierinfectie. Op Instagram zei ze daarom ‘dat ze doodging’. Met een knipoog bedoelt, maar dat wisten haar fans niet. Al snel ontplofte een social media-bom en dacht iedereen dat hun realityster het niet zou gaan overleven.

Daarom biedt Jessika nu haar excuses aan via Instagram. “In één van mijn video’s zei ik: ‘Ik ben in het ziekenhuis en ga praktisch dood’, maar dat noem je sarcasme. Het spijt me om te horen dat iemand dit in z’n leven heeft meegemaakt of iemand heeft verloren aan de gevolgen van een erge ziekte. Maar als ik zeg dat ik in wezen doodga, ben ik nog geen slecht persoon”, stelt ze tot slot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessika (@jessika_power)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessika (@jessika_power)