Love & Reality

Jeremy Dekker in Prince Charming een extra hunk

Jeremy Dekker heeft in Prince Charming aflevering 3 zijn entree gemaakt. De hunk kwam samen met Virgil binnen als extra heer voor prins Diego González-Clark en liet gelijk blijken dat hij er geen gras overheen zal laten groeien.

Jeremy Dekker in Prince Charming

Jeremy Dekker is 31 jaar jong en komt uit Amsterdam, waar hij vandaag de dag werkt als Head of HR. Op de Universiteit van Utrecht behaalde hij in 2014 zijn Master of Science in Arbeids- en Organisatiepsychologie (cum laude). We hebben dus overduidelijk te maken met beauty ánd the brains. Maar zijn ambities op werkgebied betekenen zeker niet dat je met Jeremy geen feestje kan bouwen, want de spierbundel gedijt bij het motto ‘work hard, play hard’. Hij kan een enorm feestbeest zijn en houdt vooral van techno- en latinomuziek.

Reizen en feesten

Verder is Jeremy dol op reizen. Er is weinig dat hij liever doet dan zijn koffers inpakken met een – bij voorkeur zonnige – verre bestemming. Onder meer Kroatië en Bulgarije stalen reeds zijn hart. Ook van architectuur, het spel 30 seconds én alpaca’s is hij groot fan. Op zijn profielpagina bij Prince Charming wordt Jeremy omschreven als iemand die ‘van nature wat meer op de achtergrond is, ambitieus en niet bang om zijn mening te uiten’. In een relatie vindt hij directe communicatie belangrijk. Niet kunnen dansen is een afknapper voor Jeremy, soepele heupen zijn een must.

Jeremy gaat vol voor Prince Charming-Diego

Zelf heeft hij ook soepele heupen, maar dat neemt niet weg dat zijn lichaam behoorlijk gespierd is. Om zijn fysiek in shape te houden zit Jeremy meerdere keren per week in de sportschool. Wie weet heft hij in de toekomst wel samen met prince Diego gewichten? Jeremy hunkert naar ware liefde, dus hij gaat in ieder geval zijn uiterste best doen!

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!