Love & Reality

Jeffrey Vernooij in Love Island NL het lachebekje van de Casa Amor-squad

Jeffrey Vernooij is te zien in Love Island NL. Hij maakt deel uit van de extra groep heren tijdens de Casa Amor-week en zal er alles aan gaan doen om een plekje in de reguliere villa te bemachtigen, met als uiteindelijke doelstelling natuurlijk: de ware liefde.

Jeffrey Vernooij in Love Island NL

Jeffrey Vernooij is 28 jaar en komt uit het Gelderse Nijmegen. Hij genoot een opleiding Bedrijfseconomie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Na bijbaantjes bij onder meer Hilckmann Mode (verkoopmedewerker), een slagerij en Café de Vink werd hij in februari 2020 commercieel medewerker bij Flexstate BV. Ook heeft hij met samen met drie goede vrienden een bedrijf in de e-commerce.

Jeffrey Vernooij in Casa Amor

In zijn vrije tijd houdt Jeffrey erg van daten, maar het leverde nog geen serieuze relatie op. Het betekent overigens niet dat de geboren ondernemer moeite heeft met het om zijn vingers winden van vrouwen, want dat is het probleem (naar eigen zeggen) nooit. “Ik krijg vooral complimenten over mijn ogen. Daar pak ik menig vrouw mee in.”

Pijlen gericht op Esmee en Rowenna

Maar waar valt Jeffrey dan op? Hij zegt zelf:  “Van een mooie tafel kan je niet eten, dus naast uiterlijk moet je ook gaan voor de perfecte match op het gebied van van innerlijk.” Op het eerste oog lijken Esmee en Rowenna het meest zijn type, denkt Jeffrey.

“Qua persoonlijkheid én uiterlijk trekken zij mij het meest aan. Esmee is lekker Brabants, daar houd ik van. Kan je goed mee babbelen.” Wie weet gaat zij wel de vlinders in de buik van Jeffrey wakker maken. Wij zijn alvast razend benieuwd!