Love & Reality

JB in Are You The One? de stoere sfeermaker

JB maakt in Are You The One? deel uit van de groep van tien vrijgezelle mannen. Hij is niet bang om het voortouw te nemen, dus de kans is groot dat JB behoorlijk vaak in beeld zal zijn tijdens de zoektocht naar de perfect matches.

JB in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-JB leider van de groep

De 25-jarige JB is dol op vrouwelijk schoon, loopt altijd vooraan in de stoet en is niet op zijn mondje gevallen. Hij kan heel lief, maar ook vrij dominant zijn. Daarom is hij op zoek naar een zorgzame dame die hem wat tegengas geeft. Op Instagram schreef JB bij de aankondiging van zijn deelname aan Are You The One?: “Omdat ik zelf nooit succes heb in de liefde vertrouw ik deze keer op de wetenschap. Samen met negentien anderen ga ik op zoek naar mijn perfecte match. Als je me een beetje kent weet je dat dit avontuur een grote chaos, een bende, gezelligheid en alles daartussen gaat worden.”

Wereldredder

Zijn motto op de sociale media luidt ‘de wereld aan het redden.’ Wellicht is dat wat veel gevraagd, maar hopelijk weet JB dan op zijn minst zijn eigen door de wetenschap ‘toebedeelde’ dame te achterhalen. Het altijd goedgeklede model, die het liefst de hele wereld rondreist (en bij voorkeur via warme landen) is in ieder geval alvast vol vertrouwen. En wij kunnen niet wachten om te zien of JB door een spreekwoordelijke pijl van Cupido getroffen gaat worden, in Are You The One?!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HUGE KLEDING (@huge_kleding)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HUGE KLEDING (@huge_kleding)