Javen Butler en Shari Ligons in Temptation Island USA

Javen Butler en Shari Ligons doen mee aan Temptation Island USA. In het spel der verleiding willen zij achterhalen of ze wel echt de ware liefdes voor elkaar zijn.

Javen en Shari in Temptation Island USA

Javen Butler en Shari Ligons zijn beiden 25 jaar geleden geboren in Chicago. Tegenwoordig verdient Javen zijn centen als administratief medewerker, Shari als recruiter in het personeelsbeleid. Dat doen ze in San Francisco, waar ze inmiddels al vijf jaar samenwonen.

Javen en Shari zijn al sinds hun zestiende bij elkaar. Ware jeugdliefdes dus, en hun voor beiden hun allereerste relatie. “Hij is mijn beste vriend. Ik voel voor Javen wat ik voor niemand anders voel”, vertelt Shari, die tot over haar oren verliefd is.

Javen is al eens vreemdgegaan, Shari twijfelt aan hem

Maar waarom doen ze dan toch mee aan het gevaarlijke Temptation Island USA? “We hebben nog steeds onze twijfels daarover”, lacht Javen. Shari vervolgt: “Een paar jaar geleden betrapte ik hem op vreemdgaan. Ik wil dat hij nu gaat bewijzen dat hij echt veranderd is. Want ik heb zeker nog twijfels.”

Javen zelf heeft er wel vertrouwen in. “Vroeger liet ik mezelf verleiden, nu wil ik laten zien dat ik die verleiding kan weerstaan.”

Javen en Shari willen gaan trouwen als ze Temptation Island USA doorkomen

Als dit gepassioneerde, sportieve en liefdevolle koppel Temptation Island USA samen overleefd, vinden ze het tijd voor de volgende stap: trouwen.

Maar kan Javen inmiddels wél de verleiding weerstaan? En laat Shari zich ook niet gek maken door één van de mannelijke verleiders? We gaan het zien!