Love & Reality

Jarne kwam 7 kilo aan tijdens Love Island: ‘Met alle gevolgen van dien’

Op Love Island lijken de deelnemers weinig anders te doen dan sporten, maar toch kwam Jarne Baele tijdens seizoen 1 maar liefst 7 kilo aan. Hij gaat nu op een streng dieet.

Jarne kwam 7 kilo aan tijdens Love Island en gaat op dieet

“Wel, je zag ons op tv bijna altijd water drinken en gezonde dingen eten, maar de opnamen liepen vaak uit tot midden in de nacht. Waardoor we honger kregen en nog een pasta aten of zo. ’t Kwam er dus op neer dat ik geregeld twéé stevige avondmaaltijden at. Langzaamaan begon ik mijn gezonde levensstijl overboord te gooien. Met alle gevolgen van dien…”

“En dat wilde je dus niet zo laten”, vervolgt Jarne in gesprek met Het Laatste Nieuws. “Zeven kilo erbij, ik vond dat veel. Ik voelde me echt te dik. Plus: ik werk als model, en dan kan je niet opdagen met een buikje, hé. Uiteindelijk kwam ik bij PronoKal terecht. Een efficiënt én gezond dieet. Ik ben nu een maand bezig en ben al vijf kilo kwijt. Ik hoop topfit te zijn tegen 20 oktober. Dan loop ik de marathon van Amsterdam.”

Binnenkort is Jarne te zien in ‘Celebs Gaan Daten’. “Tja, ik ben nog steeds single. Wie weet wat de toekomst brengt. Ik ben niet echt op zoek, maar bekijk het allemaal wat van op een afstand. Ik zal dat ene meisje wel tegenkomen, dat hoeft daarom niet onmiddellijk.”