Jarne Baele deelnemer van Love Island

Jarne Baele is deelnemer van Love Island, dat in 2019  voor het eerst ook in Nederland te zien is. Jarne hoopt in de villa op Grand Canaria zijn grote geliefde tegen het lijf te lopen.

Jarne Baele in Love Island

Jarne Baele is 24 jaar en woont in het Belgische Sint-Truiden. Hij studeerde in 2017 af op de Hogeschool PXL in Hasselt en ging al vrij snel daarna aan de slag bij Solar Apps, waar hij zich bezig houdt met new business development. Hij verkoopt dus apps.

Jarne omschrijft zichzelf als een vrolijke jongen die zin heeft in het leven: als ’s ochtends zijn wekker gaat, staat hij moeiteloos en met een grote glimlach uit bed. Toch mist er nog wel iets in zijn leven: een vrouw aan zijn zijde.

Jarne mist alleen nog een vrouw in zijn leven

Voor de Belg is het zijn eerste zomer als vrijgezel, en daar wil hij dus snel verandering in gaan brengen. Veel daten, iets dat hij bijna als een hobby is gaan zien, wierp nog geen vruchten af.

Hij draagt graag chique pakken en is dol op zijn kleine hondje: een Jack Russel genaamd Ralph. In zijn vrije tijd gaat Jarne graag hardlopen en doet hij fotoshoots.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ralph’s first Christmas! 🎄 #bestfriend #jackrussell

Een bericht gedeeld door BAELE J. (@jarnebaele) op

Jarne zoekt een intelligente natural beauty met klasse

Maar waar moet een vrouw volgens hem dan aan voldoen? Jarne valt op echte ‘natural beauty’s: mooi, lang, slank en lange haren. Qua innerlijk vindt Jarne een uitdaging en intimiderend karakter aantrekkelijk.

Verder zijn klasse, zelfverzekerdheid en intelligentie grote pluspunten. Een goede studie is geen noodzaak, maar Jarne wil goede inhoudelijke gesprekken met zijn vriendin kunnen voeren.

Op Love Island krijgt hij daar zes weken lang de tijd voor, mits hij niet voortijdig weggestemd wordt. Laten we hopen dat Jarne zijn droomvrouw gaat vinden in Love Island 2019!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MERCKEN. @mercken_menswear #turtleneck #winter

Een bericht gedeeld door BAELE J. (@jarnebaele) op